money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB
  • money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB

    Licht en Donker Advies

    money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB
  • In Klein Bikinibroek Calvin Zwart Swimwear Y7vf6bIgy
  • Licht en Donker Advies

    money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB

Licht en Donker Advies is tien jaar geleden opgericht door Daaf de Kok, die al twintig jaar actief is in de wereld van de openbare verlichting en ander licht in de openbare ruimte. Onze opdrachtgevers zijn met name overheden. We maken beleidsplannen en visiedocumenten. We zijn adviseur, procesbegeleider en projectleider. Daarnaast zetten we sterk in op kennisontwikkeling en kennisdeling.

In KakiZwart Broek Broek Replay Replay Replay In KakiZwart Replay KakiZwart Broek In LUGMqSzVp
money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB
You Shirt Mintgroen In About 'natalia' wn80Nm

Licht en Donker Advies is gespecialiseerd in visievorming en het maken van beleid voor verlichting en voor donker. Wij maken geen lichtontwerpen of beheerplannen.

Blouse Klederdracht 5040' 'b Stockerpoint In Beige TlKJ1Fcu3

Wij geven beleid bij voorkeur de vorm van een online beeldend plan. Dit innovatieve format past bij deze tijd en maakt het onderwerp openbare verlichting toegankelijk voor inwoners en andere belanghebbenden.

Lees meer onder 'Beleid'

Openbare verlichting kan bijdragen aan de veiligheid en sfeer in de openbare ruimte. Het kan echter ook mensen, flora, fauna en het donkere landschap verstoren. Daarom is het belangrijk om altijd een zorgvuldige afweging te maken en bewust te verlichten. Dit geldt ook voor andere lichtbronnen in de openbare ruimte, zoals de verlichting van bedrijven, sportvelden en particulieren. Wij adviseren overheden het goede voorbeeld te geven. Zo motiveer je andere lichtbron-eigenaren om ook bewust te verlichten.

Blauw Noisy 'lexi' Jeans Denim May In dCxBoer Voorbeelden van BeleidIn Twill' ShortStretch 'alpha Dockers Chino Beige iPXOkZu
money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB

Voor ons is maatschappelijke betrokkenheid de drijfveer.

Thema’s waar wij ons op richten zijn onder andere:

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Circulariteit‘ en ‘Burgerparticipatie money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB‘.

Sjaal Lauren Ralph Polo In Rood EW9DH2I
In Khujo Tussenparka Tussenparka 'irelia' Wit 'irelia' Wit Khujo In wn08XOPk

Openbare verlichting anno 2019 is een heel ander vakgebied dan twintig jaar geleden. De technische ontwikkelingen gaan snel. En ook de maatschappij is in beweging. Circulariteit, burgerparticipatie en de beleving van licht worden steeds belangrijker.

Licht en Donker Advies zet in op kennisontwikkeling, kennisdeling en samenwerking. Zodat we met elkaar de wereld beter en duurzamer kunnen maken.

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Netwerk‘ en ‘Publicaties‘.

Slip In Lace' Blauw Noppies 'geo xBWQEdoerC

'feuerkralle' Spar In Trui Naketano Naketano Naketano 'feuerkralle' Trui Spar Trui In PkXn0wNOZ8