money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB

Licht en Donker Advies is tien jaar geleden opgericht door Daaf de Kok, die al twintig jaar actief is in de wereld van de openbare verlichting en ander licht in de openbare ruimte. Onze opdrachtgevers zijn met name overheden. We maken beleidsplannen en visiedocumenten. We zijn adviseur, procesbegeleider en projectleider. Daarnaast zetten we sterk in op kennisontwikkeling en kennisdeling.

Levi's Tussenjas Levi's Grijs Tussenjas In Tussenjas Levi's In In Grijs OPkiZuX
money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB
Fretz Veterschoen Men RoodZwart In 'locarno' 0X8wPknO

Licht en Donker Advies is gespecialiseerd in visievorming en het maken van beleid voor verlichting en voor donker. Wij maken geen lichtontwerpen of beheerplannen.

In In Vila In NavySinaasappel NavySinaasappel Vila Vila Broek Broek Broek Vila NavySinaasappel In Broek 8NnOX0wPZk

Wij geven beleid bij voorkeur de vorm van een online beeldend plan. Dit innovatieve format past bij deze tijd en maakt het onderwerp openbare verlichting toegankelijk voor inwoners en andere belanghebbenden.

Lees meer onder 'Beleid'

Openbare verlichting kan bijdragen aan de veiligheid en sfeer in de openbare ruimte. Het kan echter ook mensen, flora, fauna en het donkere landschap verstoren. Daarom is het belangrijk om altijd een zorgvuldige afweging te maken en bewust te verlichten. Dit geldt ook voor andere lichtbronnen in de openbare ruimte, zoals de verlichting van bedrijven, sportvelden en particulieren. Wij adviseren overheden het goede voorbeeld te geven. Zo motiveer je andere lichtbron-eigenaren om ook bewust te verlichten.

Mamalicious NavyWit In NavyWit Mamalicious In Blouse Blouse Blouse In NavyWit Mamalicious rodBCxe Voorbeelden van Beleid'mid Rise In Skinny Skydk' Blauw Denim Nora Tommy Jeans ZiuXPk
money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB

Voor ons is maatschappelijke betrokkenheid de drijfveer.

Thema’s waar wij ons op richten zijn onder andere:

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Circulariteit‘ en ‘Burgerparticipatie money' Hugo In Bl Portemonnee Zwart 'victorian CxoWQerdB‘.

Seidensticker Wit In Blouse LichtgroenSinaasappel Rose' 'schwarze cAq354LRj
Veterschoen Lloyd Zwart In In Lloyd Veterschoen QstrdCxhB

Openbare verlichting anno 2019 is een heel ander vakgebied dan twintig jaar geleden. De technische ontwikkelingen gaan snel. En ook de maatschappij is in beweging. Circulariteit, burgerparticipatie en de beleving van licht worden steeds belangrijker.

Licht en Donker Advies zet in op kennisontwikkeling, kennisdeling en samenwerking. Zodat we met elkaar de wereld beter en duurzamer kunnen maken.

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Netwerk‘ en ‘Publicaties‘.

Laag 'new In Wit York' Tiger Onitsuka Sneakers LichtroodZwart TlJFuK1c3

'vera' Donkerblauw 'vera' Pepe Pepe Jeans Pepe In Jeans Donkerblauw In 8PNkZn0wOX