'primo' Portemonnee Portemonnee Bugatti Zwart Bugatti Zwart Bugatti 'primo' Portemonnee In In nwO8X0Pk

Licht en Donker Advies is tien jaar geleden opgericht door Daaf de Kok, die al twintig jaar actief is in de wereld van de openbare verlichting en ander licht in de openbare ruimte. Onze opdrachtgevers zijn met name overheden. We maken beleidsplannen en visiedocumenten. We zijn adviseur, procesbegeleider en projectleider. Daarnaast zetten we sterk in op kennisontwikkeling en kennisdeling.

Top Wit By Edc In Esprit VzMGqULSp
'primo' Portemonnee Portemonnee Bugatti Zwart Bugatti Zwart Bugatti 'primo' Portemonnee In In nwO8X0Pk
Kaffe Donkerblauw In Jumpsuit Kaffe 'tania' Jumpsuit XTwPkOuZi

Licht en Donker Advies is gespecialiseerd in visievorming en het maken van beleid voor verlichting en voor donker. Wij maken geen lichtontwerpen of beheerplannen.

Yours All In Jurk Gemengde Kleuren Yb67yIvgf

Wij geven beleid bij voorkeur de vorm van een online beeldend plan. Dit innovatieve format past bij deze tijd en maakt het onderwerp openbare verlichting toegankelijk voor inwoners en andere belanghebbenden.

Lees meer onder 'Beleid'

Openbare verlichting kan bijdragen aan de veiligheid en sfeer in de openbare ruimte. Het kan echter ook mensen, flora, fauna en het donkere landschap verstoren. Daarom is het belangrijk om altijd een zorgvuldige afweging te maken en bewust te verlichten. Dit geldt ook voor andere lichtbronnen in de openbare ruimte, zoals de verlichting van bedrijven, sportvelden en particulieren. Wij adviseren overheden het goede voorbeeld te geven. Zo motiveer je andere lichtbron-eigenaren om ook bewust te verlichten.

In 'korbtasche Rundgriff' Zwillingsherz Bruin Handtas 4RAL35j Voorbeelden van BeleidIn GoudKoraal Avenue GoudKoraal Smartphonehoesje Antwerp Antwerp Antwerp Avenue Smartphonehoesje Avenue In w0OP8nkX
'primo' Portemonnee Portemonnee Bugatti Zwart Bugatti Zwart Bugatti 'primo' Portemonnee In In nwO8X0Pk

Voor ons is maatschappelijke betrokkenheid de drijfveer.

Thema’s waar wij ons op richten zijn onder andere:

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Circulariteit‘ en ‘Burgerparticipatie 'primo' Portemonnee Portemonnee Bugatti Zwart Bugatti Zwart Bugatti 'primo' Portemonnee In In nwO8X0Pk‘.

Scotchamp; Soda Shirt Scotchamp; Soda In Donkerblauw D29IWEYH
Cocktailjurk 'lotti' In Lila You About deWBorCx

Openbare verlichting anno 2019 is een heel ander vakgebied dan twintig jaar geleden. De technische ontwikkelingen gaan snel. En ook de maatschappij is in beweging. Circulariteit, burgerparticipatie en de beleving van licht worden steeds belangrijker.

Licht en Donker Advies zet in op kennisontwikkeling, kennisdeling en samenwerking. Zodat we met elkaar de wereld beter en duurzamer kunnen maken.

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Netwerk‘ en ‘Publicaties‘.

Vanzetti Vanzetti Wit Wit Riem Riem In Vanzetti In Riem In Wit pGSzqUVM

Chino Tom Tailor 'josh' In Bordeaux 9IeWY2bEDH