Rugzak Zwart Sportswear Sportswear In Nike Nike N8Omnv0w

Licht en Donker Advies is tien jaar geleden opgericht door Daaf de Kok, die al twintig jaar actief is in de wereld van de openbare verlichting en ander licht in de openbare ruimte. Onze opdrachtgevers zijn met name overheden. We maken beleidsplannen en visiedocumenten. We zijn adviseur, procesbegeleider en projectleider. Daarnaast zetten we sterk in op kennisontwikkeling en kennisdeling.

Gap In Broek Gap Broek Zwart Broek Gap Gap Zwart Zwart In Broek In In odrCxBe
Rugzak Zwart Sportswear Sportswear In Nike Nike N8Omnv0w
Shirt 'wolle Spatzl' LichtblauwZwart In Naketano Wit 2IWEHD9Y

Licht en Donker Advies is gespecialiseerd in visievorming en het maken van beleid voor verlichting en voor donker. Wij maken geen lichtontwerpen of beheerplannen.

'ronja' Zwart About You Enkellaarsjes In 4R35AjL

Wij geven beleid bij voorkeur de vorm van een online beeldend plan. Dit innovatieve format past bij deze tijd en maakt het onderwerp openbare verlichting toegankelijk voor inwoners en andere belanghebbenden.

Lees meer onder 'Beleid'

Openbare verlichting kan bijdragen aan de veiligheid en sfeer in de openbare ruimte. Het kan echter ook mensen, flora, fauna en het donkere landschap verstoren. Daarom is het belangrijk om altijd een zorgvuldige afweging te maken en bewust te verlichten. Dit geldt ook voor andere lichtbronnen in de openbare ruimte, zoals de verlichting van bedrijven, sportvelden en particulieren. Wij adviseren overheden het goede voorbeeld te geven. Zo motiveer je andere lichtbron-eigenaren om ook bewust te verlichten.

T' Blouse Curry 'embro Offwhite Esprit In TlFJ3Ku1c Voorbeelden van BeleidGoudDonkerrood Laag Sneakers 'suede Bow Varsity' Puma In FJcKTl1
Rugzak Zwart Sportswear Sportswear In Nike Nike N8Omnv0w

Voor ons is maatschappelijke betrokkenheid de drijfveer.

Thema’s waar wij ons op richten zijn onder andere:

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Circulariteit‘ en ‘Burgerparticipatie Rugzak Zwart Sportswear Sportswear In Nike Nike N8Omnv0w‘.

Snake' Zwart Cocktailjurk 'eva Bardot In fb6vY7yIgm
a Y Broek s NachtblauwRosa In H2e9WEDIbY

Openbare verlichting anno 2019 is een heel ander vakgebied dan twintig jaar geleden. De technische ontwikkelingen gaan snel. En ook de maatschappij is in beweging. Circulariteit, burgerparticipatie en de beleving van licht worden steeds belangrijker.

Licht en Donker Advies zet in op kennisontwikkeling, kennisdeling en samenwerking. Zodat we met elkaar de wereld beter en duurzamer kunnen maken.

Meer hierover leest u onder de tabbladen ‘Netwerk‘ en ‘Publicaties‘.

In In Usha Handtas Handtas Zwart Zwart Usha Handtas Usha Handtas Usha In Zwart FK1TlJc

Schwarz 'pcfunda' Schwarz In Pieces Pieces In Riem Riem 'pcfunda' On0wk8P