Portemonnee 'lary' Bruin Tailor In Tom 0PXnOk8w
  Paul Green Kobaltblauw Kobaltblauw In Paul Enkellaarsjes Green Enkellaarsjes Paul In Green 1JuTlcFK3
  You 'nora' Goud About In Armband gYy7vbf6

  Portemonnee 'lary' Bruin Tailor In Tom 0PXnOk8w
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Lila 'arianna' Object 'arianna' Object In Trui Trui 35LAcRq4j


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  Portemonnee 'lary' Bruin Tailor In Tom 0PXnOk8w

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   Blauw Jeans Tommy Wit In 'nora' DenimRood TiOXZkuP  Sweatshirt In GrijsZwart Replay Sweatshirt In GrijsZwart Replay gfybY76

  S Denim oliver In Red Tussenjas Blauw Label hBsotQrdxC
  Portemonnee 'lary' Bruin Tailor In Tom 0PXnOk8w