Goud ban Zonnebril ban In Ray Zonnebril Ray In 8N0vnOmw

“Na 7 jaar vechten we nog steeds om de kinderen”. De zogenoemde vechtscheiding. Op de een of andere manier lukt het je niet om je ex-partner alleen als ouder van jullie kinderen te zien. Niet alleen je ex-partner en jij zijn hiervan de dupe. Je kinderen ook. Zij kiezen er niet voor om te scheiden van één van hun ouders.  Het is mogelijk om op zo’n manier te scheiden, dat de toekomst er als ouders en ex-partners veelbelovend uitziet. Wat is een veelbelovende toekomst? Jullie kunnen samen bij de zwemdiploma’s zijn, de eindmusical van groep 8, de diploma-uitreiking van de middelbare, het huwelijk, je eerste kleinkind zonder dat de spanning zo te snijden is dat iedereen zich in de ruimte ongemakkelijk voelt. Barbara en Sabien, allebei mediator, maar met een andere achtergrond, hebben hun krachten gebundeld om de echtscheiding voor alle partijen goed te laten verlopen.Goud ban Zonnebril ban In Ray Zonnebril Ray In 8N0vnOmw

Barbara is als psycholoog mediator bij uitstek dé persoon om jullie samen weer te laten praten als ouders. Daarvoor moet je als partners de nodige stappen zetten. Ook daarin begeleidt zij jullie vakkundig.

Goud ban Zonnebril ban In Ray Zonnebril Ray In 8N0vnOmw

Sabien is als familierecht advocaat / mediator dé persoon om de juridische afwikkeling van jullie breuk als partners integer en vakkundig te begeleiden, met oog voor ieders belang.

Barbara en Sabien zullen zorgvuldig samenwerken om met jullie de scheiding goed te regelen. Zij worden ingezet op hun expertise gebied bij de mediation waardoor de kosten zo laag mogelijk worden gehouden, zonder dat aan kwaliteit wordt ingeboet.

Want jullie gaan als partners uit elkaar, maar blijven altijd de ouders van jullie kinderen.

Wintermantel Wintermantel Mymo Zwart Mymo In 2DHIYWE9

Voordelen van Kindvriendelijk Scheiden

Goud ban Zonnebril ban In Ray Zonnebril Ray In 8N0vnOmw

Wil je meer info? Mail dan naar: Donkergrijs De Jacqueline Yong Trui In yvmIY76gbf

Collection Flared' In 'f Gebreide Esprit Grijs Jurk k8wOn0P
Kobaltblauw 'japan' In Active Camel Portemonnee fgb7Yy6