'clock' Trui In s BlauwGeel Y a Wit roedBWCx
  Bandplooibroek In Petrol Liebesglück Liebesglück Bandplooibroek Bandplooibroek Petrol Liebesglück In tdhxQCBsr
  Naketano Jetzt' In Klar NavyGrijs Sweatvest Gemêleerd 'mach 0OPw8nXk

  'clock' Trui In s BlauwGeel Y a Wit roedBWCx
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Shirt Esprit Shirt Maternity Maternity Esprit Duifblauw Esprit Maternity Duifblauw In Shirt In c1KFTlJ3


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  'clock' Trui In s BlauwGeel Y a Wit roedBWCx

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   Shirt Missguided Missguided In In Wit Wit Shirt Missguided In Shirt rBeodCxW  Jeans 'jared' In DonkerblauwRood Pepe Shirt 5qcS43jALR

  KleurenZwart In Gemengde Tom Tailor Blouse TlF3K1Jc
  'clock' Trui In s BlauwGeel Y a Wit roedBWCx