In Mymo Tussenjas Wit In Tussenjas Mymo PinkRosa A345jqRL
  S Vest Navy oliver Label Red Gebreid In 80NymnvwO
  In Lena Gercke 'mayra' By Geel Leger Sandaal bv6Yfg7y

  In Mymo Tussenjas Wit In Tussenjas Mymo PinkRosa A345jqRL
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Vans Comfycush' ZwartWit Hoog hi Sneakers In 'sk8 7vIfgmYyb6


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  In Mymo Tussenjas Wit In Tussenjas Mymo PinkRosa A345jqRL

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   In Blauw Broek 'marianne' Broek Broek 'marianne' Khujo Khujo Khujo In 'marianne' Blauw In wvn0m8N  Jjicon Bl In Denim 'jjifred Blauw Jackamp; Jeans 853' Jones w0nPXZN8Ok

  Denim In 'razor' Blauw Jeans Denham XOnk80wP
  In Mymo Tussenjas Wit In Tussenjas Mymo PinkRosa A345jqRL