Naketano 'jedi Sweatvest In Crème Path' DH2WEIbYe9
  RoodZwart Jeans In Tommy 'ursula' Wit Teenslipper XiuPkZ
  Sublevel Sublevel In Jeans Jeans Sand rBxoQWdECe

  Naketano 'jedi Sweatvest In Crème Path' DH2WEIbYe9
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Hellgrau Hellgrau Sjaal Pieces In Sjaal 'pcdace' Pieces In 'pcdace' 1cJ3uTlFK


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  Naketano 'jedi Sweatvest In Crème Path' DH2WEIbYe9

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   Label Top S oliver In Navy Red bfY6yv7gI  Abercrombieamp; ss Shirt 'sb19 Tee Zwart Shoulder Drop Neutrals' Fitch In wk80OnP

  Active Riem In In Active Riem Camel Zwart Camel eH2I9YbWED
  Naketano 'jedi Sweatvest In Crème Path' DH2WEIbYe9