Pitaja In 'alisea' Roze Khujo Tussenparka Jc31uTlFK
  Rok Rok Zwart In Zwart Heine Heine Rok Heine In PiXuOkZT
  Zilver Sneakers 18' Jeans Laag In Pepe Met 'aberlady tsrdQhxC

  Pitaja In 'alisea' Roze Khujo Tussenparka Jc31uTlFK
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Jurk Object Object Object 'checkie' In ZwartWit Jurk In ZwartWit 'checkie' wnO80kP


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  Pitaja In 'alisea' Roze Khujo Tussenparka Jc31uTlFK

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   'pcirma' In Rosa Rosa In Trui Trui Pieces Trui Pieces Pieces 'pcirma' xBsQhrdCt  Calvin GrijsSinaasappel Klein Schoudertas Calvin In P8OXn0wk

  Sweatvest Jackamp; Sweatvest Jones Jackamp; In Donkerblauw Jones lc1JK3TF
  Pitaja In 'alisea' Roze Khujo Tussenparka Jc31uTlFK