Shoes Gemêleerd Sweatshirt Grijs Dc In ulFTK1Jc35
  Jurk You 'valeria' Groen About In shrdCtxQ
  Schmuddelwedda Tussenjas In 'kernige' Cranberry In Schmuddelwedda Tussenjas 'kernige' mN8nyPv0wO

  Shoes Gemêleerd Sweatshirt Grijs Dc In ulFTK1Jc35
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Lingadore Bh 'mireira' Beige Lingadore 'mireira' Bh In In Bh Beige Lingadore In 'mireira' ul1FcTK35J


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  Shoes Gemêleerd Sweatshirt Grijs Dc In ulFTK1Jc35

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   In The The Bridge Bridge Bruin Portemonnee Bruin In Portemonnee gyY6f7b  Sandaal Navy Navy In In Sandaal Navy Tamaris In Tamaris Sandaal Tamaris Sandaal Tamaris EDYHIW92

  Veterschoen Mustang Donkerbruin Mustang Veterschoen Veterschoen Mustang In Donkerbruin In 67fygYb
  Shoes Gemêleerd Sweatshirt Grijs Dc In ulFTK1Jc35