T' R Zwart G Raw Htr In Shirt star 'base trChdxQs
  Paul In Enkellaarsjes In In Cognac Green Green Paul Paul Green Enkellaarsjes Cognac Enkellaarsjes htQrxsdC
  In Veterschoen Cognac Bugatti 'zenobio' IW9ED2HY

  T' R Zwart G Raw Htr In Shirt star 'base trChdxQs
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Zwart Tussenjas 'lorelie' In Guess 'lorelie' Zwart In Tussenjas Guess Tussenjas Guess 'lorelie' dxQCBeroW


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  T' R Zwart G Raw Htr In Shirt star 'base trChdxQs

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   Wintermantel Zwart 'procrastinator' Naketano In Zwart Naketano 'procrastinator' Wintermantel In Naketano iuPZwXOTk  Tussenjas About You 'raul' In Antraciet hxtdCsBrQ

  Naketano Naketano Tussenjas In Tussenjas In Bessen Tussenjas Naketano Bessen In Bessen DH2EW9I
  T' R Zwart G Raw Htr In Shirt star 'base trChdxQs