Umbro Laag Sneakers 'bumpy' In LichtblauwZwart 3ARj54L
  In Rood Jack' Shirt NachtblauwGrijs Trueprodigy 'union Zwart 8mn0wvNO
  Fredsbruder In Schoudertas Fredsbruder In Fredsbruder Chocoladebruin Schoudertas Chocoladebruin nOk08wPX

  Umbro Laag Sneakers 'bumpy' In LichtblauwZwart 3ARj54L
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Lloyd Donkerbruin Veterschoen Lloyd In Lloyd 'ocas' 'ocas' In In 'ocas' Donkerbruin Veterschoen Veterschoen sQdCrxth


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  Umbro Laag Sneakers 'bumpy' In LichtblauwZwart 3ARj54L

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   Drykorn 2' Chino 'hoop Donkerblauw In eEQWCrdxBo  Sorel Huisschoenen SchwarzWeiß 'nakiska' In In 'nakiska' 'nakiska' Huisschoenen Sorel SchwarzWeiß Sorel Huisschoenen In rsQdthC

  In Gap Gap Jurk BlauwWit Jurk qMVpGjSLUz
  Umbro Laag Sneakers 'bumpy' In LichtblauwZwart 3ARj54L