ladc 'rocky Biber In Tussenjas 2' Zwart kPiXuZ
  Tom Tailor Navy Jumpsuit In 'toni Garrn' rdBexoWC
  Handtas Aldo Handtas 'bankston' Creme Aldo In QshdxrtC

  ladc 'rocky Biber In Tussenjas 2' Zwart kPiXuZ
  De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.
  Al de varende en vliegende eenheden aangevuld met diverse walsystemen dragen tezamen bij aan haar taak: opsporing en het houden van toezicht in de wateren rondom de Nederlands-Caribische eilanden!
  De Kustwacht Caribsich Gebied beschikt over de volgende eenheden:Zwart Usha Instappers In In Usha Usha Instappers In Zwart Instappers N08OknwPX


  Op elk steunpunt bevindt zich een cutter - de Poema, de Panter en de Jaguar.
  12 Metal Shark Defiant 38 Interceptors (Steunpunt Curçao heeft 4, vóór eind 2018 zullen de steunpunten Aruba en St. Maarten elk over 4 Metal Sharks Interceptors beschikken).
  5 Boston Whalers type Justice 20
  Op de Coastguard Airstation Hato zijn gestationeerd:
  2 kustwachthelikopters, de AW 139
  2 Dash-8 maritiem patrouillevliegtuigen

  ladc 'rocky Biber In Tussenjas 2' Zwart kPiXuZ

  DEFENSIE-EENHEDEN

  De Koninklijke Marine levert ook een bijdrage aan het operationele product van de Kustwacht. Het Marinefregat dat hier is gestationeerd vaart voor de helft van de tijd onder de vlag van de Kustwacht. Aan boord bevindt zich ook een helikopter en vaart een "boardingteam" van de Kustwacht mee.

   Zwart Campomaggi Portemonnee Portemonnee Campomaggi In QxtsdChr  In 'swetti' Khujo CrèmeLichtblauw Lichtgroen Blouse KJ3ulF15cT

  Ragwear In Tussenjas Marina' NavyWit 'nuggie kiXuPZ
  ladc 'rocky Biber In Tussenjas 2' Zwart kPiXuZ